Új hozzászólás Aktív témák

  • Ejelhar

    senior tag

    válasz Warter #28912 üzenetére

    Az utolsó másfél hétben egyáltalán nem néztem filmet, mivel a munkám miatt be voltam havazva de nagyon ( személyes információkat indukált kérdésed, még jó, hogy nem személyeskedsz)

    Előtte viszont egy pipec kis koncertet néztem -vagy inkább hallgattam meg- többször is, ehhez igénylem a relativizált funkciót.

    Amúgy én csak ritkán nézek eredeti hanggal filmet, mert egyrészt bűn rossz a nyelvérzékem (családi örökség, genetika), másrészt soha nem voltam értékelhető ideig angol nyelvi közegben, hogy tényleg rám ragadjon. (persze ezek sem személyes információk, most rebegő szemekkel csodálkozz, hogy ezt miért írom, ezeket szintén nem a te hsz-ed indukálta).

    Amúgy én úgy vagyok vele, hogy egy player játssza le a HD hangokat is, jól. Ha ezért felárat kell fizetni, akkor legyen, de csinálja. Na most, mint a Popi vagy a a Dune oldszkúl lejátszói esetében látjuk, ez megoldható.

    Egy másik irány a tiéd: a buta parasztjai vigyék haza a megvett szarjaikat, és örüljenek, hogy nem üveggyöngyökkel szúrtuk ki a szemét. Nagyon elszalad a ló az ostoba jobbágyokkal, a pénzükért még várnak is valamit. Ideje rendet tenni közöttük, nagyon elszemtelenedtek.

    Hiába no, még azt sem mondom, hogy nincs igazad, de a Popi meg a Dune kapatta el őket. Egyszerűen jól csinálták a dolgukat eddig. Itt az idő, változtatni kell ezen is.

Új hozzászólás Aktív témák