Új hozzászólás Aktív témák

  • Champipi

    senior tag

    válasz Reachie #3078 üzenetére

    Elég személyeskedő a stílusod sajnos, szerintem ez már trollkodás amit csinálsz, de lássuk a válaszokat:

    K: Miért nem próbáltad ki előtte?
    V: Hol lehetett kipróbálni október elején?

    K: Miért nem kérdezted meg az eladót?
    V: Interneten rendeltem meg, ott nincs eladó személyesen. Nem kérdezősködni akarok, hanem hazavinni és használni.

    K: Miért nem érdeklődttél a Popcorn fórumon a vásárlás előtt?
    V: Mert nem fórumozni és hackelgetni, meg próbálgatni akarok, én azért fizetem ki a prémium felárát, hogy azonnal működjön. De ha a prémium sem működik, akkor inkább veszek egy WD TV Live-ot (amiből most jött ki új) és akkor azzal elszórakozgatok, mire hazsnálható lesz és nem áll plussz 15 000 Ft-om benne a cuccban.

    "Add vissza az informatikai bizonyítványodat!" - Ez trollkodás, amit csinálsz.

    A legfőbb érvem amúgy a visszavitelre az volt a Popbox v8 kapcsán, hogy a távirányítójának joystick része pocsék volt számomra, a nyomás érzete szűrnyűnek tűnt nekem.

    Miután kipróbáltam a Popbox v8-at és jól felhúztam magam, felraktam a laptopomra egy XBMC-t tegnap vettem hozzá egy távirányítót ami működés után azonnal mindent tudott rajta vezérelni, és jövő héten meg veszek hozzá egy Logitech K400 wireless billentyűzetet, beépített touchpaddel, és akkor olyan média lejátszóm lesz, amivel a teljes webet tudom élvezni a flash videóktól a letöltött HD filmekig. Ez az én utam, ha másnak ezek az integrált kompakt lejátszók jönnek be, akkor örüljetek, hogy megtaláltátok az igényeiteknek valót, nekem a HTPC irány tűnik jobbnak jelenleg. Később még változhat, most ez van.

Új hozzászólás Aktív témák