Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz robi-k #47122 üzenetére

    Tegnap érkezett pont egy ilyen hozzám, mert a nappaliba csak egy kábelt tudtam húzni és itt kell minimum 3 eszköznek net + belső háló. Tökéletesen teszi a dolgát, csak a tápja sajnos hallhatóan sípol. Még szerencse, hogy egy másik TP-Link routeremnek pont ugyan ilyen a tápja, cserélem is át. :K

    (#47125) Mezga Aladár:

    Hálózati lejátszásnál a lánc része lesz a NAS és az egész belső háló, legalábbis a kábel, ami a lejátszóig megy + ugye a router, meg a NAS.

    Minél érzékenyebb a rendszer, annál jobban hallható a hálózati komponensek "beleszólása" a hangba. Én még nem próbáltam ki, de ahogy összeáll majd a rendszerem, majd kipróbálom nálam hallható-e már.

    Nem akarok vitát indítani ebből, de szerinted miért van pl. NAS-hoz is lienáris táp, vayg a sokat vitatott "audiofil" CAT kábel?

    CAT kábel - miért is van az STP és FTP kábeleken árnyékolás? :U OK, tudom, hogy nem az audio felhasználás miatt, hanem az áthallás csökkentése miatt, hogy nagyobb frekvencián is működjön a kábel és így nagyobb sebességet érhessünk el. De ugyan ez kedvező pl. az audio felhasználás esetén is.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák