Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Joshi #59383 üzenetére

    Neked válaszolok, de csak kis részben szól Neked... :)

    2 héttel ezelőtt leírtam minden olyan dolgot, amire szükségem lenne. Akkor leírtam azt is, hogy nem akarok kínlódni inkább ajánljanak picit drágábbat, de stabil legyen és Plug & Play. Már akkor is a Dune motoszkált a fejemben, de mindenki az S905/LE felé terelt, pedig én mindvégig ódzkodtam tőle.

    És valóban igazad van, mert számomra a Dune HD Lite lesz a megoldás, de ezt már a legelején is mondhatták/ajánlhatták volna, hiszen én egy olyan f@sz vagyok, akinek nem való olyan csúcstechnika mint a Minix, vagy az X97... Oledet sem tudom beállítani, amúgy is szar az oled úgy ahogy van, mert egy 80 ezres kalibrált lcd leverné a polcról.

    De....egy dolgot akkor sem értek... Mi is a topik neve? "Milyen asztali médialejátszót?" Nem pedig az, hogy "S905 boxok", mert arra van egy külön, önálló topik, mint ahogyan Kodira is van. Az, hogy ide teljes mértékben átszivárgott az S905 teljes struktúrája és szellemisége, az sajnálatos számomra. És azt gondolom, nem vagyok idióta mert nem Skodát szeretnék hanem Hondát vagy Fiatot... De ez itt azt jelenti (mindenki szerint), hogy kötelező lenne megvennem egy S905 boxot mert ha nem így teszek, akkor dögöljek meg... Nyugodtan át lehetne nevezni a topik nevét " S905/LE boxok"-ra, hiszen semmi egyébről nem esik szó.

    És most sem panaszkodtam, csak válaszoltam egy hozzám intézett kérdésre... Részemről el van döntve a dolog, én csak beszámoltam a tapasztalataimról. Kár volt. Ja.. és túl azon, hogy a Minix jelenlegi tulajdonosa simán úgy használta a boxot, hogy nem ment a 29.97 sem a 25Hz, amiért szintén ÉN vagyok a felelős. Tököm kivan ezzel a topikkal.

    Remélem ha a Dune topikban kérdezek majd, nem ugyanezek a Userek fognak ott is "trollkodni" hogy miért Dune-t vettem.

    Végül pedig ha valakit ennyire zavarok, úgy az tiltson le, vagy ignoráljon, de ezt is elmondtam már 3490-szer, csak ne köpködjön már, mert másképp gondolkodom. És mert gusztustalan is.. ;]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák