Új hozzászólás Aktív témák

  • Mulholland

    tag

    Hát most vásároltam én is hosszú nyüglődés után egy Dune solo lite-ot és hát el vagyok kápráztatva. Mondom ezt úgy, hogy volt eddig majdnem az összes jelenleg kapható médichip-re épülő lejátszó nálam. Kezve a Himediiával, aztán Egreat, utánna Zidoo (2 féle típus is) sőt egy Mecool L-es is az agyon ajnározott amlogic procival.
    Azt kell mondanom ezek után a Dune ezen lejátszójára, hogy szinte tökéletes számomra. Viszi a a blu-ray lemezeket teljes menüvel a freki váltás szinte tökéletes. Nagyon szép a képe (a Himedia és az Egreat ez után van). Hangminőség kiválló élvezet vele zenei koncerteket nézni. Az oprendszer kissé fapados de szebb mint a Himediáé. Youtube megy. Nincs 4 k tv-m így nincs szükségem a valódi 4K-ra. A felkonvertálás sokkal jobb mint a himediánál. Csak 1 dolgot hiányolok a Spotify-t. De máshogy megoldom.
    Az 1 gb memória persze a rendszer müködésén látszik. Viszont a lényeges dolgot avagy a médialejátszást, tényleg magas szinten teszi! Zoom és elalváskapcsoló is van :) ezek is érdekesek még számomra.
    Összességében egy himediia áráért kaptam egy olyan lejátszót, amit már régen kerestem. Nekem bevált. Nagyon tetszik :)
    A többi humbugról meg lehet vitázni :) Egy média lejátszónál ugyanis nálam legfontosabb ezen képesség és ezt tényleg nagyon jól csinálja a Dune.

    ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub

Új hozzászólás Aktív témák