Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    félisten

    Mindenkinek egyben válaszolni próbálok.

    Viszlát - Utoljára több mint 25 éve voltam moziba de olyan hangos volt, hogy nem kultiváltam.
    Csabroncka - 13-15 MB/s a letöltésem és utána nézve egy 44 GB film kb 40 perc alatt jött le. Nekem nincs kivel osztoznom tehát magam ura vagyok. Most nézem a legnagyobb film a listában 88 GB.
    devil-k - Na kérlek szépen már 8 éve nyugdíjas vagyok vagyis 70 múltam Májusban és nincs sajna nagy nyugdíjam. Az otthoni mozizás ez egyetlen szórakozásunk mivel még mozgássérült is vagyok, tehát mozizás kizárva. Mivel koromból adódóan a fülem sem a régi csak felirattal tudok egy filmet megnézni és azok is szinkronosak. De ahhoz, hogy HDR Atmos 5.1 filmet a Netflixen nézni tudjak kel a spéci média lejátszó. Hangcucc megvan hozzá. Hiába van egy 126 csatornás TV előfizum ha egy film érdekel vagy a feleségemet beszerzem és megnézzük. Inkább természet filmeket és sportot nézünk.
    Gijon - Azt hiszem a 3 mozijegy ára fentebb meg lett indokolva.
    És mellette fent kell tartanunk egy kocsit mivel mással nem tudok közlekedni. Abban igazad van, hogy sajnos kevés a megtartásra való film manapság. Mi is Hétfőtől Péntekig sorozatot nézünk és a hétvégéken mozifilmeket.
    Bocs hosszúra nyúlt de sajnos ezek a tények.

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák