Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    Tényleg, a Zidoo-ról elfelejtkeztem. Az is valóban jó, nekem is volt X8, szerettem, és tényleg egy Plug and Play eszköz! Nekem egyetlen problémám vele az volt, hogy egy idő után (úgymond hosszú tétlenség után) mintha a hálózatot elvesztette volna, és nem indult el a lejátszás, ill. be sem tudtam tallózni a megosztásokat. Mondjuk ugyanez fura mód a sima Shield-el is ugyanígy volt. A Pro-val viszont nem fortult elő.

    #76466 blakey:
    nem, az nem szarakodás, hogy megveszed, (telepíted) bekapcsolod, beállítod. A probléma az, hogy egy átlag usernek, aki Plug and Play megoldásra vágyik, nagy valószínűséggel halvány gőze sincs róla, hogy a Kodi-ban lévő rengeteg beállítás nagy része micsoda.
    "annyit nem, inkább többet." - hát hogyne :N

    #76470 gyűrű:
    igen, érdekes módon nekem semmi gondom nincs vele. De segíts már, mégis mik ezek a hibák? Én csak arról tudok, hogy 2-3 ember a képfrekvencia váltáson hisztizik a topikban néha.
    "bugxperiencek" :F - csodás egy szó, feláll tőle a szőr a hátamon.
    "Sajnos az Atv11=el elb.szták." :N Ki mire hogy használja. De én tényleg nem tudok más hibáról, csak a már említett képfreki váltásról. Mivel nem tapasztaltam semmit, így nem is olvasgattam utána, milyen egyéb bug-ok fordulnak elő egyeseknél.

Új hozzászólás Aktív témák