Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyena

    senior tag

    válasz arcitec #76741 üzenetére

    Sima ugy beletenni ha az altalad emlitett windowsos lemezrol (ntfs vagy exfat?) van szo es hova tegyem a belsejebe vagy dugjam ra usb-n? (hiszen te is usbn dugod ra valamire)
    Mas kerdes ha egy tobb lemezes raid tombrol ami esetleg exfat formatumu vagy btrfs...(amugy vannak kulonbozo file rendszer emulatorok is)
    Itt nem az lehet a baj , hogy ez egy NAS lemez , hanem az , hogy mire van formazva es egy kulon lemez vagy egy raid tomb. Es ahogy irtam milyen NAS? Mert pl az asustor nas alapjaraton ir olvas formaz ntfs lemezeket is, a synology meg csak kulon alkalmazassal...
    Evek ota hasznalok asustor, synology nasokat es volt qnap is egy darabig szoval tudom mirol beszelek.
    Amugy az egyik ismerosom eppen ezt csinalja. Van egy olyan lemez a nasara dugva amire dolgozik es a nas tukrozi onmagara biztonsagi menteskent de egyebkent le is szokta huzni es viszi magaval mikor olyan orszagba megy dolgozni ahol heroin arban van a net es olyankor a macbookjara van dugva.
    Persze ne vegyel ilyet ha neked nem kell, de ha gondolod jard korul megegyszer, vagy ne de teves informaciokat tenykent kozolni felelotlenseg.

    [ Szerkesztve ]

    harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Új hozzászólás Aktív témák