Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz Varoz #11355 üzenetére

    egyrészt gyorsabb boot, megszűnne a vinyó zörgése. még játékoknál is ritkán karistolja a vinyót. eddig krákogott a vinyó erősen, most meg alig hallok felőle... aztán minden rárakott alkalmazás kb. azonnal indul. nem 2-3-5-10 másodperc múlva, azonnal. SSD amúgyse adattárolásra való, hanem rendszermeghajtónak, így játékokat se fontos rátenni.
    mégha a vinyón maradnak a játékok, még akkor is gyorsulnak picit, mert SSD mellett mondhatni semmi dolga nem lesz a vinyónak (sőt, ha energia ellátási beállításokat nem módosítasz, idle szépen le is áll), nem kell az OS fájljaival is foglalkoznia, így max tempóval olvashat, írhat.
    amúgy SSD után sima HDD-s gép is kicsit szenvedés. mindenre várni, krákogást, reszelést hallani... nem mellesleg az SSD-nek szinte mindegy, hogy hűtöd-e, vagy sem. annyira azért nem melegszik és nem kényes annyira.

    (#11359) Varoz: akkor ennyi erővel semmit se vegyél. mert mind el fogja magát kapálni. ;) Sapphiret se, mert abból is vannak hibásak, MSI-t se, AMD-t se, HP-t se, semmit. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák