Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz FireKeeper #13827 üzenetére

    AfterBurnerben is lehet profilozni, sőt, képes a driver által detektált módok alapján profilozni is, tehát nem kell külön profilváltást beállítani. ugyanúgy teszi, mint az OverDrive, teljesen automatikus és 2D-ben le is megy. feszt lehet benne szabályozni, akárcsak ATT-ben, viszont lehet kevesebb IC-t ismer.

    desktop alatt bolhapöcsnyit lehet csak nyerni, 3D-ben lehet jól spórolni.

    "a fan speed már érdekesebb móka, ez a formula ebből a szempontból elég nagy szopás. egyrészt, mert a hűtő, ami rajta van, alapból egy fos, másrészt, mivel nem a szabványnak megfelelő 4pines, hanem az asus-féle, senki más által nem használt 3 pines venti csatlakozó van rajta."

    csak attól függ, hogy milyen IC-re van kötve a venti. a venti pinek száma nem lényeges, a ref. 5700-as karikon pl. csak kétpines van és szabályozható. a 3. pin csak speed signal. viszont a hűtőborda meg a venti se túl acélos...

    ATT azért nem jó, mert "régi", nem frissül rendesen és néhány CCC-s rutint nem ismer, Eyefinity se nagyon van, meg ilyenek. profil váltása is kicsit hektikus. AfterBurner jó választás.

    AC L2 Pro 7V-ról hajtása meg nem ajánlott, szimplán csak összegyakja a táp 12V és 5V ágát, tehát visszafele is folyik áram a tápban. zárlatkor megfuthat a dolog, aztán a jóisten fogja meg.

    BIOS buherával meg az van, hogy imádkozni kell, hogy RBE ne bassza el a BIOS-t, meg hogy a Dosos flasher felismerje a VGA-t.

Új hozzászólás Aktív témák