Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz koshmar #14580 üzenetére

    oda is kell egy kövér adag érzéstelenítő, úgy már úgy ahogy elviselhető...

    aztán állítólag (ebben nem vagyok biztos, de egyszer mintha említették félmondatban), hogy még szemtengelyferdülés miatt is volt műtétem. mondjuk ebben lehet valami, mert picit bandzsítok, ezt csak akkor látni, ha valaki közel a szemembe néz, picit összébbtartanak a szokásosnál.

    állkapcsaimmal kellene kezdeni valamit (mondhatni sájszebésszel szétverni és újraösszerakni), mert fogszabályzással soha nem fog helyreállni a fogaim helyzete (pedig majd' 10 évig volt), felső fogakkal előrébb harapok, régen az ujjam elfért a résben, most ugyan csak az ujjbegy, de akkor is. emiatt konkrétan nem tudok normálisan harapni, nem zár a fogsor, pl. olvadt sajt, nyúlós dolgok nem tudom elharapni őket, csak nyújtani, míg elszakadnak (még a fűreszes szalámik picit keményebb hagymás(?) pereme, nem tudom elharapni). aztán a rendellenes állás miatt folyton éri őket levegő, hideg, meleg, stb. ez meg szép lassan amortizálja az ínyet is.

    ezt tetézi még a gerincferdülésem is, hogy görbe vagyok. :DDD és még a látásom is romlott, 0.75-1.0 és 1.0-1.25-ös szemüveg kellene. :DDD tehát egy picit tesco-gazdaságos struktúrájú entitás vagyok. :DDD

    (#14589) Varoz: azt a gyulladásos dolgot én is, cserébe jött az állandó, főleg éjjel hallható fülzúgás, nagy örömömre magas frekvenciájú. ez meg keringési, esetleg idegrendszeri problémákra is utalhat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák