Új hozzászólás Aktív témák

  • pckownz

    senior tag

    válasz Ł-IceRocK-Ł #15086 üzenetére

    De ez ne vágjon haza!
    Ha A helyen nem jön be, akkor menny B helyre.
    Ha ott sem jön be, akkor próbálj egy C-t. Bár van egy pont, amikor rá kell jönni, hogy lehet rosszul csinálsz valamit. Ilyenkor kell változtatni. Nem feladni, hallod? Változtatni.
    Hidd el, ezt most tapasztalatból mondom. Ha szabadidődben nyugodtan tudsz foglalkozni magaddal, és jól érzed magadat a lakásodban(nem a plazmatévére meg a mexikói takarító lányra gondolok), akkor más nem kell, mint ha elhiszed hogy sikeres és okos vagy, és hogy sokra viheted, akkor a környezeted is el fogja hinni. Csak ne add fel. Kicsit legyél nagyképű. Mert ha már el tudod határozni magadban azt, hogy igen is megcsinálod, akkor már van mire nagyképűnek lenni. (Sokan tesze-tosza balfacok akik nem képesek önálló döntés hozatalra.) Már is más szemmel tekintenek rád az emberek, és vissza mehetsz A helyre bedobni a fricskát nekik.
    Viszont ha azt látják, hogy gond terhelt vagy, nem tudsz mit kezdeni magaddal, már nem is reménykedsz, akkor elküldenek a halálfa szára. Jogosan, mert kinek van szüksége ilyen szar helyzetben más ember szenvedésére?
    Nah, pattintsd fel az állad, fényezd ki a cipődet, és irány a szebb jövő! :)

Új hozzászólás Aktív témák