Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz Ł-IceRocK-Ł #23418 üzenetére

    a játékban a döntéseid két irányt vehetnek:
    Paragon, a jó fiú, a klasszikus értelemben vett hős (kék válaszok).
    Renegade, a tökös kemény fiú, akivel nem érdemes szórakozni (piros válaszok).
    ezek mentén lehet végigvinni a játékot. lehetsz udvarias, kedves jó fiú, vagy lehetsz kemény, hidegvérű tökös csávó is, akinek nem lehet az útjába állni, mert orrba vág, ha úgy látja jónak.
    a Begyűjtők (Collectorok) valójában Protheanok. tehát az a faj, akik előttünk legutoljára éltek. ő róluk hittük azt, hogy ők az utolsó civilizáció, akik rejtélyesen eltűntek. az ő jeladóik adták a fejünkbe azokat a látomásokat. ő róluk hittük azt, hogy mindaz a technika, ami körülveszi a galaxist (mint pl. a Relayek) azt ők csinálták. őket kutattuk sokáig, Liara is. az 1-ben mikor Iloson vagy, ott lehet beszélni Vigillel. na ő világítja meg a dolgokat.
    Collectorok (Begyűjtők) valójában Protheanok, akik a Reaperek ugyanúgy begyűjtöttek, mint most minket is. tehát gyakorlatilag ők is irányítva vannak teljes mértékben. ők csak egy sokadik eszköz a népirtáshoz.
    és rávilágít arra, hogy valójában nem a Prothean volt az a faj, aki rejtélyesen eltűnt, hanem a Reaperek 50k évenként eljönnek aratni, hogy minden újra kezdődjön.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák