Új hozzászólás Aktív témák

  • - = Zk = -

    félisten

    válasz #19617792 #6486 üzenetére

    igen, mert amit nyert órajellel, bukta időzítéssel. de, a DDR3 kibaszott olcsó (könnyű upgrade sokkal több RAM-ra, 2x4GB ~12k) és megfontolandó, ha meg olyan lap kell, ami ATX, multiGPU, stb. akkor szépen tejelj. lejjebb kell adni a CFX-ből és szépen van occó lap is és voilá, lehet már be is fért a pénztárcába.
    hát, nem vagyok meggyőzve :C

    akaszd rá a fogyimérőt és meglepődsz. húzva disznó mód zabál, de mindegy. amit meg elfogyaszt, azt 1-az-1-ben el is fűti, attól, hogy nagy hűtőd van még zabál/fűt a cucc.
    van rajta, konnektorbol mérem. nem nehéz, a szobámban van 2 pc, TV stb. és csak 1, azaz egy darab 230as fali konnektor. elbaszták, mindegy.
    lassan 1 hónapja megvan a gép, és nem érzem, hoyg zabálna, vagy fűtene. miért? mert én a villanyszámlát figyelem. nem lett több a villanyszámlám, holott 7végén szinte 0-24-ben ez előtt dekkolok :DDD
    ismét nem lettem meggyőzve :P
    jah, a hűtés: nem sajnáltam még a 3870 X2 korában venni egy 220mm-es ventit a gép oldalába:)) nem pénz. 500huf volt. vagy 800. passz.

    " Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

Új hozzászólás Aktív témák