-
Fototrend
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
addikt
válasz viktorhu #10214 üzenetére
Olasz kave bolond ismerosom is azt mondta, hogy normalis eszpresszo az 25ml 25 masodperc alatt.
Amelyik gyorsabban keszul ott valami mas nem fog stimmelni. A kavenak ido kell a rendes kioldodashoz.
Gondolom a 15 meg a 21 bar is lehetseges, csak akkor a kar aljan kell olyan finom szuro, hogy a nagyobb nyomasu viz is eleg lassan csorogjon at. Valami lezer vagott cucc pont megteszi oda
Csak tisztitani ne kelljen....FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest