Új hozzászólás Aktív témák

  • q1w21

    csendes tag

    válasz pendre54 #42681 üzenetére

    Sajnos a másik kábellel is van hiba, de most egy javaslatra frissítettem az alaplap bioszát mert nem a legfrissebb volt és tesztelem a gépet.

    (#42686) caris1

    Az eszközkezelőben csak az látszik amelyikkel épp elindult a gép. Egyszerre csak egy látszik, vagy az intel hd graphics 6000 vagy a nvidia geforce gtx 960.
    Amikor az IGP-vel indul a gép, a VGA ledjei világítanak, de a monitor nem kap jelet. Ilyenkor ha átdugom a hdmi kábelt a vga-bó az alaplapba, akkor már kap jelet a monitor. Ha vga-val indul a gép, hiába dugom át a kábelt az alaplapba mert onnan ilyenkor nem kap jelet.
    A vga drájverében a nvidia geforce experience-ben a vga ledvilágítását ki lehet kapcsolni, nekem ki van kapcsolva. A gép indításakor világít a vga ledje egy darabig, amikor a rendszer elindul vele együtt indul a vga drájvere is és életbe lépnek a beállítások és a beállításoknak megfelelően kikapcsol a led. Amikor a gép az igp-vel indul, nem kapcsolódik ki a vga ledje mert nem a vga drájvere indult el hanem az igp drájvere. Ilyenkor a vga ledje folyamatosan világít.

    Most frissítettem a bioszt és kipróbálgatom a gépet. Az az elmélet, hogy a vga nagyon újfajta és a régebbi biosszal az alaplap nem megfelelően kezeli.

Új hozzászólás Aktív témák