Új hozzászólás Aktív témák

  • kopygege

    tag

    Kedves Fórumozók!

    Jelenleg a gépemben egy ilyen alaplap van. Nagyon szerettem, már 6. éve szépen teszi a dolgát, de tavasszal elszállt a hang, ezt még viszonylag könnyen lehetett orvosolni egy USB-s hangkártyával, mostanában viszont van hogy "elengedi" a billentyűzetet, vagyis nem lehet a Num Lockkal kapcsolni a visszajelző ledet és a billentyűkre sem ragál, csak az újraindítás segít.
    Nem tudom, hogy ezzel van-e összefüggésben, de a Win 10 bootolásnál mindig automatikus javítást akar csinálni de nem tud és csak speciális indítási lehetőséggel lehet feléleszteni a 7 gomb megnyomásával (sajnos nem tudom melyik opció, ha vontos este tudom megnézni. Az automatikus javítás hibaüzenete az alábbi fájlra utal: WINDOWS\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt.

    Kérdésem, hogy érdemes-e a kisker piacon újonan fellehető egyetlen 1155-ös alaplapot beszerezni helyette (amíg még van...)
    vagy inkább teljes félkonfigcserében kellene gondolkozni? Gondolom, ha ez a megoldás akkor az már másik topic, de addig is segítséget szeretnék kérni az induláshoz.

    Minden segítő hozzászólást előre is köszönök!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák