Új hozzászólás Aktív témák

  • Pahli

    tag

    Update: Szinte minden drivert letiltottam amit lehet, storport-ra hivatkozott a latencymon. Amiket találtam, energiagazdálkodás, kapcsoljam ki a fast boot-ot windowsban, usb-ket ne hagyja aludni, eszközkezelőben az IDE ATA/ATAPI vezérlőket letöröltem AMD sata controllert szabványosra állítottam, szabványost töröltem stb semmi sem oldotta meg a problémát.

    Valaki írta, hogy ugyan ez a problémája és vddg-t 95 voltról 94-re állított, nekem ez nem oldotta meg a problémát. 3 biost is kipróbáltam. Fórumokat egészen 2010-ig visszamenőleg átnéztem, amit találtam.
    kiszedtem a gpu-t, beraktam egy régebbit helyette és egy másik slotba raktam, ramokat cseréltem, több sata kábelt kipróbáltam, több slotot, 3 különböző ssd, 1 hdd, clean windows install, fanokat leszereltem. Kibontottam a kábelmanagmentet és úgy próbáltam. PSU kábelek cserélhetőek, kipróbáltam többet, semmi.
    Ami hiba lehet : vagy valami szoftveres amit nem prbólátam, tekintve, hogy linuxon is jelen van a probléma így kétlem, vagy MOBO vagy CPU.
    Elvileg valaki írta, hogy a pcház problémákat okozhat, de tekintve, hogy majdnem 1,5kg a cpu hűtő és nincs mire átrakni, így ezt nem fogom tesztelni.
    A gép minden stress teszten tökéletes működik, heavy load mellett is kényelmesen lehet dolgozni, játszani, cpu, ram gpu minden patent, egyedül a hang recseg állandóan.

    Esetleg ötlet? Bár mondjuk szerintem ezen a Jóisten sem tudna segíteni...

    (#71061) PitLee: Nincs koax , pci-latency-t megnézem köszi.

Új hozzászólás Aktív témák