Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krizmo_

    addikt

    válasz philoxenia #8550 üzenetére

    Még nem próbáltuk, de nem is láttam még sehol tönkölylisztet, ahol eddig jártunk.
    A kenyérliszt keveréket, azért nem szeretjük mert, amelyiknek eddig megnéztük az összetevőit voltak benne ízfokozók meg mindenféle E. Mondjuk ez már elég régen volt...

    (#8547) Anulu79
    Valamit kihagytam az előbb:
    Amúgy, szerintem nem sok idő, legalábbis kevesebb időbe telik, mint lemenni és a boltba venni kenyeret.
    Én 5 perc alatt már megdagasztom, csak várni kell, amíg megkel, aztán irány a sütő.
    Mi már 6 éve sütjük így, és ezért nem sok idő, már annyira nagy a rutin, nem kell figyelni, pl. a sütőt sem nyitogatom már, mert az illatán érzem mikor jó.

    Úgy gondolom erre mindig kell, hogy legyen idő. Aki szeret jót,egészségeset enni, annak érdemes rá szánnia egy kis időt. Mert legalább tudod mit eszel. Most legutóbb a pitát is kipróbáltam, hát az valami isteni, és egyszerű elkészíteni, több napig bent állhat a hűtőben a tészta, minden nap lehet frisset csinálni belőle...és mennyivel olcsóbb, mit a boltban....ahogy a teljes kiőrlésű kenyér is.

Új hozzászólás Aktív témák