Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Csak most számoltam utána, mikor elkezdtem túrni a "minden idők legjobb RPG játékai" és 2020-'21-'22 évek "legjobb RPG játékai" listákat valami újdonság után kutatva, ami esetleg érdekelne, hogy a 2015-ös (7 éves!) The Witcher 3 óta nem is nagyon játszottam semmi "igazi" RGP játékkal (olyasmiket, mint az Outer Worlds, én inkább nem neveznék annak, de ezekkel a hellyel-közzel RGP játékokkal is végeztem, amik érdekeltek).

    Valami olyasmi játékot keresek, mint a 2009-2014 közti Bioware játékok (ME, DA), vagy a The Witcher. Szóval olyat, ami viszonylag story gazdag, és közben látványos, "modern" grafikája van.
    Idő közben letoltam egy kickstarter-es RGP-t: Tides of Numenera, ami tetszett is annak ellenére, hogy egy "pixelhalmaz", de ha már itt maradt a gépemben a bányászláz után az RTX 3080, akkor valami 2016+ látványt akarok, nem egy kásás kifestőkönyvet. Szóval a Pillars of Eternity-t és a Tyranni-t hamar elhagytam (utóbbinak a mentéseit is elrontottam valahogy).

    Ja, és volt egy Cíberpunk 2077, de ha nem ez a stúdió csinálja, akkor 1-2 óra után otthagytam volna. Így végigjátszottam, de alig emlékszem rá, mert nem kötött le eléggé. De már annak is 2 éve...

    Hosszas nézelődés után a Larian Studios játékai maradtak a kosárban. De a Baldur's Gate III még 3 év után is early access (~béta), a Divinity játékoknak pedig nem tetszik a grafikája (az OS1 már túl régi is, de az OS2-t kipróbáltam, és nem fogott meg az eleje).

    Mit hagyok még ki? Vagy tényleg nincs már manapság olyan RGP, aminek legalább DAI, TW3 szintű story-ja ÉS grafikája van? Megszűnt ez a vonal (a CP'77 volt a temetése)?

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák