Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Petiapó #5778 üzenetére

    Szia!

    Amit javasolni tudok, hogy mindenképp nézz körül tudsz-e olyan játékokat találni a gyűjteményedben vagy akár venni amin van orosz nyelv.
    Én szerintem az orosz sem annyira távoli nyelv, mármint a népszerűek közül amik játékokban szoktak lenni ( angol-német-japán-francia-olasz stb.) hogy ne tegyék bele.

    Diablo-t nem csodálom nem kedvelte meg, nekem ,,rendes" magyar párom van de ami bonyolúlt neki sem jön be. Gépezgetett korábban is, de nem egy nagy játék fanatikus, viszont ha talál valamit ami bejön neki odaszögezi hosszú órákra....csak találjam meg neki ezeket a játékokat....elhiheted nem könnyű :) Ahogy látom tapasztalod te is :)

    Autós játék ha tetszene neki, akkor azt ajánlom az NFS részeket felejtsd el feléje, az eleje mindnek könnyű aztán akár a tapasztaltat is megtudja izzasztani.
    Race Driver Grid nagyon szép grafikával van ami tetszhetne neki, de megint az a gond, könnyű kezdés után erőteljes szint kell már hozzá.
    Amit én javasolni tudok neked az a Dirt 2 és 3. Mivel ha jól emlékszem 5 nehézségi szint van nagyon jó skálázható ez végett. A legalacsonyabb szinten olyan időeredményeket kell menni és olyan ellenfelek vannak amit meg tud ő is csinálni simán.
    Ez tapasztalat, én párom is megtudja csinálni..igaz őt Gran Turismo 5 alatt tanítom kormánnyal...gamepadot nem annyira szerette :) de azzal sem volt bénácska.

    Én azt javaslom mutasd meg neki a játékot egyáltalán a rally-rallycross forma tetszik-e neki és ha igen akkor gamepaddal ugorjatok neki. Ha nincs gamepadod szerintem párodért szerezd be, mert billentyűvel szenvedés lesz neki.
    Az meg megint egy jó pont ami a Dirt 2-3 mellett szól, hogy nem kell feltétlen sorban menni a pályákon. Ha a sima A pontból B pontba rally tetszik neki és a hegyi versenyek csinálja azokat. Ha a rallycross ahol ugye több ellenfél van, vagy a Gymakhana feladatok nem tetszenek neki vagy hagyja ki vagy ha nem tudja mert nincs más versenye akkor max. besegítesz neki.
    Kezdésnek próbáljátok meg ezt. Remélem tudtam segíteni kicsit.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák