Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz KáZsé Mestör #8044 üzenetére

    Szia!

    Gyakorlatilag fél év alatt egy high-end pc már közepesnek számít.... ez szerintem lassan évek óta így megy, de amióta bejött a next-gen ez fokozottan igaz.
    Az i5 proci névről jónak mondható csak az a baj, hogy közben kijött abból is már 3-4 generáció és most nem néztem rá a lapid adataira, de ha azt írod jó régen játszottál akkor biztos nem az újabbak közül való... és ugyan ezt mondom a ramra is, hogy gondolom az még nem is ddr3-as ram.
    Viszont a legfőbb probléma, hogy a hd3000 intel integrált vga gyakorlatilag manapság office-on kívül semmire sem jó már... bocs de ez az igazság.

    Amik megtalálhatóak manapság az amd és az intel kínálatában integrált vga-k azok egy teljesen más kategóriába tartoznak, mint amit anno integrált vga-nak neveztünk...össze sem mérhető a régi lásd mint neked a hd3000-el...gyakorlatban az amd integrált vga-cpu kombós típusainál simán futtathatóak elég komoly játékok is szép grafikával, mert ott az amd nagyon kihegyezte ezt arra...elég népszerű is lett vele főleg olyanak körében, mint te aki annyira nem nagy gémer csak néha szeretne játszani....vagy nem fért bele a budget-be rögtön egy nagy vga, de addig is játszana. Intel párton ugyan ez, kicsit gyengébb vga-juk van, mert ők inkább a cpu-ra összpontosítanak, mint mindig....viszont összehasonlításban reggelire megeszi az is a hd3000-t.

    Sajnos nem a driverekkel..directx stb van a gond.... a vga nem tud már mit kezdeni ezekkel....manapság minden játék már alapból directx 10 követelményes és lassan eljutunk oda hogy már 11 köteles lesz + olyan technológiai követelménye lesz....shader stb... ami egy hd3000-ben sajna már fénykorában sem volt meg.

    Laptop esetén cseréről nem tudunk beszélni szóval...új laptop vagy asztali ha játszani szeretnél!!!

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák