Új hozzászólás Aktív témák

  • lapartman

    tag

    Sziasztok! Ez vajon monitor, vagy videokártya hiba?

    LoL meccs betöltésekor csak úgy magától az egész képernyőn ilyen fehéres, átlátszós overlay, artifactolós, glitchelős, vibrálós együttes jelent meg, ami egy olyan 20-25 perc után random még játék közben elmúlt mindenféle beavatkozás nélkül. Az a helyzet, hogy csináltam screenshotokat printscreen-nel, és ott egyáltalán nem látszik semmi sem, mintha teljesen rendben lett volna minden.

    Ez azért furcsa, mert amikor 1 éve haldoklott a videokártyám, de még működött, poénból PUBG-zés közben csináltam haveromnak screenshotokat ugyancsak printscreen-nel, mert akkor is artifactolt, és elég vicces grafikai glitchek-et idézett elő, csak ott teljesen máshogy néztek ki, de ott a printscreenen is teljesen ugyan az volt, mint amit én a képernyőn láttam. (azóta persze új videokártyát vettem, használtan, de eddig semmi baj nem volt vele és nem is húztam, 100+ pozitív értékeléses tagtól)

    Ebből hajlok inkább a monitor felé, ami decemberben lesz 10 éves(ASUS VH222D). Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnék megbizonyosodni? Nem hinném, hogy ezt a hibát tudnám reprodukálni magamtól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák