Új hozzászólás Aktív témák

  • DDA40X

    aktív tag

    Hali!
    Engem az érdekelne, hogy hogy lehetséges az, hogy egy játék tönkrevágja a VGA-t a laptopon? Van egy HP Elitebook 7850p-m. Elindítottam rajta a City Car Driving-ot. (tudom, tudom, gagyi..mindegy..)
    Aztán elcsúszott a kép jobbra, ami kicsúszottt jobbra, az balról visszajött. Szóval elég bénán nézett ki. Aztán egyszercsak egyszínű pirosas lett a kép és fagyi. Gombra nem reagált, kikapcsoltam. Visszakapcsoltam, majd semmit nem mutatott a képernyő... :/
    A gépre dugott tv-n sem jött be már semmi. Ill. egyszer, az is csak egy zebracsíkós kék képernyű, valami atikmpag.sys vagy mi a jó rosseb. Azt sem mindig mutatja.. Szóval érdekes, mert alig játszom rajta. Csak néha néha. Volt nemrég driver csere, valami pár évvel újabbra mint a gyári. Az sem sikerült maradéktalanul. Visszacseréltem arra amit a HP software töltött le hozzá. Azzal minden ok lett. Pár napig. És ma meg ez.. Nem értem.. Ha szoftver hibát ír a kék képernyő, akkor miért nincs kép már induláskor sem??? Mi az isten történik ilyenkor? Végleg ledobta a láncot? Valaki tud valami okosságot? :F Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák