Új hozzászólás Aktív témák

  • Senquist

    tag

    Egész éjjel telepítettem a Driver Easyvel!
    Kicsit nehézkesen akarta a nvidiát feltolni, de külső forrásból sikerült!

    Annyira rájöttem így a program frissítés alapján, hogy ami fenn volt az a 1030 hoz egy verzió, nekem meg 1050 Ti-m volt. így a belső program folyton elutasította kompatibilitás hiba miatt!

    Ill. a weboldalról letöltöttem a friss verziót, és az 2 db windows frissítést kért, majd ezután hajlandó volt elindulni és lecserélte a 1030 ast 1050 -re!
    Frissítettem amit a program ki írt, többnyire az Intel szoftverek meg a PCI cuccok, hang, audió, usb meg ehhez hasonló illesztők. Az Intelesek voltak nagyon hosszú folyamatosak, míg a többi ilyen 5-10 MB volt, csak az intel volt 1.3 GB kb 6 órán keresztül ment a letöltés-

    Van más módja a memória megnézésének?
    Tavaly volt még avastom előfizetve, és azon volt rootkin vagy mi amivel betöltés előtt megnézte a memóriát ha jól emlékszem, ha ez is jó lenne ehhez akkor erre az időre előfizetek.
    Ezek a usb-ról való indítások ennél a gépnél sosem mennek , ahogy a cd ről sem. Ezért ha van jobban örülnék olyan programnak amit az asztalról indíthatnék.

    ..."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...

Új hozzászólás Aktív témák