Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz kenwood #130893 üzenetére

    Segítség a Windows aktiválási hibáihoz

    "A Windows jelentette, hogy nem található termékkulcs az eszközön.

    0xC004F213

    Windows-licenc van az eszköz hardveréhez hozzárendelve. Ha jelentős hardvermódosításokat végez, például kicseréli az alaplapot, az eszköz következő indításakor a Windows nem talál majd megfelelő licencet. Ha a Windows elő volt telepítve az eszközön, és Ön olyan módosításokat hajtott végre, mint például az alaplap cseréje, új licencre lesz szüksége.

    Új Windows-licenc vásárlásához válassza a Start > Gépház > Frissítés és biztonság > Aktiválás lapot, és végül A Microsoft Store megnyitása lehetőséget.

    Ha rendelkezik olyan Windows-termékkulccsal, amelyet a hardvermódosítás előtt használt az eszközön, válassza a Start gombot, majd a Gépház > Frissítés és biztonság > Aktiválás , lapot, és végül a Másik termékkulcs megadása lehetőséget, és írja be.

    A kivételkezelési műveletsor eléréséhez válassza a Start gombot, majd a Gépház > Frissítés és biztonság > Aktiválás lapot, és végül a Hibaelhárítás lehetőséget. Ha a hibaelhárító nem tudja megoldani a problémát, megjelenik a hardvermódosítás utáni újraaktiválás elérésére szolgáló hivatkozás. A műveletsor megkezdéséhez válassza ezt a hivatkozást. További információt A Windows 10 újraaktiválása hardvermódosítás után című témakörben talál. "

    Na tehát ha van is érvényes licenc, termékkulcs Pro kiadáshoz és az lett telepítve, ellenben az előző tulaj által valamilyen jelentős hardvermódosítás történt, akkor nem meglepő az aktiválási probléma. Ha nem lett Microsoft-fiókhoz kapcsolva a licenc, akkor ilyenkor adott a már említett telefonos automata ügyfélszolgálat az újraaktiváláshoz, aztán vagy / vagy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák