Új hozzászólás Aktív témák

  • Eliott

    tag

    Sziasztok! Elnézést ha rossz helyre írok, nem találtam hozzá topicot, de ha valaki tud, ellinkelheti a megfelelőt. Pár hónapja barátnőm új laptopot vett. A régebbi azóta a fiókban pihent, viszont nemrég oda tudták adni egy rokonnak. Mielőtt átadták, lementettek minden fontos képet és videót egy pendrivera, majd teljesen újrarakták a gépet. A napokban az a probléma lépett fel, hogy a pendrive nem mutat semmi tartalmat. Ha a saját gépben rámegyünk, akkor azt jelzi, hogy full üres: "28,0 GB szabad, méret: 28,0 GB". Ha megnyitjuk, akkor a lementett mappák látszanak, viszont se képek, se videók, semmi.

    Egyszer már jártam így egy 1 TB-os külső merevlemezzel, akkor a Recuva nevű programmal a tartalom nagy részét vissza tudtam szerezni. Most viszont az a gond, hogy hiába futtatja le a keresést a program és hiába "javítja / állítja vissza" a fájlokat, nem megnyitható egyik sem. Több száz kép és néhány videó van (meg néhány word, excel, de az nem érdekel), itt a képen csak párat állítottam vissza. (Amikor mindnél próbáltam ugyan ez volt a gond, csak azt nem fotóztam már be).

    Így visszaállítva már van méretük, illetve a 2018-as "módosítási" dátum is passzolna, ha az konkrétan a kép elkészítési dátumát jelenti.

    Bármivel / bárhol próbálom megnyitni, ez fogad:

    Megkértem egy informatikus kollegát a munkahelyen, hogy nézzen már rá - ő egy másik programot mondott, nem a fenti Recuvát - de ő sem járt sikerrel. Tudom, hogy van még jópár ilyen program, szóval ha kell, végig fogom próbálni mindet, mert fontos képek lennének.. már ha érdemes. Érdemes?

    Egy szó mint száz: van remény, hogy megoldjuk valahogy a problémát vagy kuka a pendrive tartalma? Köszönöm előre is!

    Metin2 is the best game ever. Change my mind.

Új hozzászólás Aktív témák