Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    Udv,

    Remelem, jo helyen jarok.

    Sikerult valahogy kizarnom magam, pontosabban nem tudom elohivni, h visszalephessek a fiokomba, ami online volt, Win10-en. Nem volt local admin bekapcsolva, csak az online-t hasznaltam, viszont ugy volt beallitva, h nem kert jelszot.

    Allitgattam ezt-azt, mivel a jobb also sarokban az idojaras jelzonek az ikonja mindig csak egy ujsag ikon maradt, nem az aktualis idohoz igazodo (pl felho, nap, stb). Probalgattam tobbfele megoldast, egyik sem vezetett eredmenyre.

    Utana letrehoztam egy local admin fiokot, majd valahogy sikerult bekapcsolnom a jelszokerest mindket fiokon - ki volt kapcsolva eddig -, hiaba lottem le, elojott a bejelentkezo ablak, amit le kellett okezni. Nem tudom mar, miert, de utana toroltem a local admin fiokot, igy csak a MS-fiok maradt, annak kerte a loginjat. Hiaba adtam meg tobbszor is a jelszavam, nem fogadta el.

    Utana repair tool alatt csinaltam egy masik local admin fiokot, azon keresztul beleptem a MS-osba, de azota nem tudok belepni az eredeti fiokomba, hiaba van meg a mappaja a C:\Users alatt. Nem is ertem, hogy van ez, online fiok, de van helyi mappaja, de nem tudom elohivni. Azt gondoltam, az online acc elmenti a beallitasokat, appokat, stb, mint pl Androidon, de ugy latszik, tevedtem.

    Van barmi mod ezt visszaallitani, vagy mar csak az ujrahuzas maradt? 😔

    Remelem, nagyjabol erthetoen irtam le, mi tortent.

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák