Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci112233

    őstag

    Üdvözletem!

    Kérdésem vannak, és jobb helyet nem találtam nekik.

    Az első, az hogy USB elosztót keresek a laptokomhoz, mert ugyan van rajta 3 is, de mind foglalt, így ha be kell kötnöm egy telefont, vagy egyéb USB-s eszközt akkor valamit le kell választanom. Így kéne egy egy elosztó ami 1 csatlakozóból többet hoz létre, de nem jutok velük dűlőre. Annyi kikötésem lenne, hogy USB3.0 szabványú legyen.

    Másik dolog.
    Adott a Kstar Microsine 1000VA LCD szünetmentesem, és a Synology DS418-as NAS-om. A szünetmentesen keresztül kapja az áramot a NAS. Viszont szeretném összekötni a NAS-t és az UPS-t USB-vel, hogy ha áramszünet van, és az akku alacsony szintre esik, akkor a NAS kapcsoljon le szabályosan. Adott az 1 USB csatlakozás az UPS-en, ezzel nincs probléma mert most is használatban van, mert pont a laptoppal van összekötve, hogy figyelni tudjam az amúgy réginek mondható, de működő programján keresztül. Ugye alapból rövid a hozzá kapott USB kábel, így ez meg van toldva. Na én ide a toldáshoz egy elosztót terveztem, de elég volna ide a kettes elosztás is. tehát azt akarnám elérni, hogy a laptopon továbbra is működjön ahogy eddig is volt, de közé iktatnám egy másik USB szállal a NAS-t is. Ehhez ki mit ajánlana? Egyedül amiben nem kéne segítség az maga az USB kábel a dolgok közé az nem probléma.

    Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Hydro G 650W

Új hozzászólás Aktív témák