Új hozzászólás Aktív témák

  • Hardver Arc

    senior tag

    Sziasztok!
    Olyan problémával fordulok hozzátok nem tudom jó helyen kérdezek e de mivel alaplapra gyanakszom így feltételezem igen..
    A pcx-ből rendeltem egy hete egy konfigot ami meg is jött 3 nap alatt a konfig a következő:
    Alaplap 1150 asus h81m-a
    Táp: Chieftech iarena s500 500w
    Proci: intel 5 4440
    Ram: 4 gb ddr3 kingstone hyper x blue 1600mhz 1db
    SSD adata 64gb
    Ezt a konfigot szépen összeszereltem és minden rendben ment telepítettem a win7 ultimatet mikor már a telepítés végén jártam kérdezte a jelszót gép nevét stb.. fekete ms dos táblázat ami még kell és azstal előkészítése után újra indult ami nem is lenne baj csakhogy újraindulás követően addig jutottam el hogy bootolná a dvd lemezt és hogy nyomjon a lemezbeolvasáshoz egy gombot stb s nem az hogy tovább lépne akkor a telepítés végéhez hanem újra és újra újraindul a gép magától.. ha pedig beállítom bioszba hogy nem bootoljon akkor csak ki be kapcsol a gép és sötétség ha pedig nyomok f2 akkor persze bejön a biosz..
    Kizáró Tényezők:
    Nah most próbáltam rammot másik slotba rakni mert 2 slot van ugyanaz a hiba..próbáltam dugdosgatni a sata 2-be is ugyanaz a hiba..
    vissza vittem a rammot ahol vettem az nem pcx ből való kivizsgáltál memtest stb. a ram teljesen jó.
    a ssd szintén hibátlan mert próbáltam egy másik vinyóra ami 100/100as hibátlan telepíteni a rendszert de ugyanúgy jártam a hiba előjön.
    tápot kipróbáltam egy másik régebbi p4 es konfigba és hibátlanul működött
    a monitor szintén jó mert másik gépre rá kötöttem.. szintén előjön a jelenség
    ezek után csak az alaplapra tudok gyanakodni hogy hibás mert azt sajnos nem bírom megnézni..
    mondták nyomjak f8 at majd csökkentet módba ha betölt akkor még van esély hogy nem a lap a szar.. de mivel uefi bioszom van így a f8 az nálam a boot menü... gondoltam valamit telepítés előtt állítani kell a bioszba de mondták hogy nem kell azonnal simán kellene mennie a telepítésnek..
    jah a hőmérséklet is teljesen rendben van a proci is csak 30-35 fok a vinyó a ssd szintén még csak nem is langyos a táp meg hüvös levegőt fújj..
    Aki tudja mi lehet a probléma az írjon mert már ezt nagyon nem értem..

Új hozzászólás Aktív témák