Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz choco01 #90994 üzenetére

    Ha nagyon genyóznak, és tudod, hogy neked van igazad, akkor bíróságon elektronikai szakértőt ki lehet rendeltetni, aki majd megmondja, hogy tényleg a villám rongálta meg a déli hidat a telefon kábelen keresztül ahogy írta itt valaki. Én személy szerint nem értek hozzá annyira, hogy tippeket tudnék adni, sosem elektronikáztam komolyabban.

    Csere táp, alaplap, vinyó, hálókártya, amivel ki lehetne deríteni, nyilván ebből jópár nem lesz neked csak így a szekrényben.

    A b terv, hogy beviszed egy megbízható szervízbe, ahol elmondod, hogy ez és ez történt, aztán megkéred őket, hogy találják meg a hiba okát. Nem biztos, hogy elhiszi nekik a biztosító, hogy gond volt a géppel, de legalább tudsz kérni valami papírt róla, ha kiderült, hogy tényleg az alaplap a hibás. Ez azért egy fokkal több lenne, mintha te bizonygatnád, hogy nem működik, ami működik, meg talán a szervíz költséget is állná a biztosító. Ha cserélnek alkatrészt, akkor érdemes a rosszat megtartani, gondolom majd be kell mutatni őket. Ezt jobb, ha külön kéred, mert simán elküldik újrahasznosításra. A másik, ami problémás, hogy mi alapján igényled az összeget. A szervíz költség még ráverhető a biztosítóra, de egy sok éves használt alaplap alig ér valamit, ha meg számlád sincs róla, akkor meg hasraütésre mond valami alacsony árat a biztosító embere.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák