Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv all!

    Valaki adjon már valami tanácsot mert kezdek idegösszeomlást kapni.

    Steam kliens 118-as hibakód, de egyébként ismeretlen hiba. Semmi nem tölt be, csak a könyvtár (még szerencse) barátlista jó, játékot ami van letölti. FireFox se tölt be semmilyen Steam oldalt, de a webproxy.hu oldalon keresztül valamennyi részét betölti a Steam oldalaknak. Chrome böngésző sztem nehezen de betölti teljes mértékben a Steam oldalakat.

    Előzmények: ez év január közepe óta jellemző hogy a Steam kliensbe nem jött be semmi, (év elején még vígan vásárolgattam) de ma jött rá hogy 118-as hibakód, azóta eddig csak ismeretlen hibát irt. Valamennyi külföldi oldal szintén nem töltött be ebben az időszakban de most minden problémás oldal betöltődik, kivéve a Steam-et.

    Windows újrarakás 1hete volt, nem hozta el a várva várt javulást.

    Bónuszrejtély: ugyanez a netszolgáltató a szomszédban betölti a Steam-et, tehát az se lehet egyértelműen hogy a szolgáltatónál a probléma, modemet is átcseréltük egy időre, hibajelenség ugyanaz... tehát hogy lehet az hogy egy teljes Windows újrarakás se oldja ezt meg? Igaz formázás nélküli, de "Windows_old mappát létrehozó, új verzió telepítése" történt. Valamiért macerás a formázásos ablakot elérni - nem olyan mint anno az XP volt, de sztem ennek nincs jelentősége ha új Windows van a gépen és a régi abban a bizonyos mappában, amit kb. az első alkalomkor töröltem is le.

    Vírust sem az ESET, sem az Anti-Malware nem talál.

    Megoldás? Előköszi!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák