Új hozzászólás Aktív témák

  • Yahoo

    aktív tag

    Egy mulatságos sztori az egyetemünk puskafüles rémjétől, nevet, linket mellőznék, személyiségi jogok bla bla...!Ezért bocs, hogy kicsit hosszú lesz a hsz..!

    "Hehh, eszem megáll..

    szóval az még egy dolog, hogy a mai ******** vizsgán (ahova persze szintén nem lehet telefont behozni, okkal ) kicsit kések (max 5 perc), sétálgatok, bejelez a detektor, a (tőlem csak kitelő) legbarátságosabb hangon megérdeklődöm, hogy kinél van üzemelő telefonkészülék, semmi, előkerül pár kikapcsolt darab (szövegértés egyes alá, vizsga mehet tovább).

    Oké, volt már ilyen, olyan is volt, hogy ezután páran pár perc nemírás után a körzetből öö látszólag az előzőtől teljesen függetlenül beadták a dolgozatukat, rendben.

    persze ma nem ez volt, továbbra is jelez a készülék, mi ráérünk, nekiállunk háromszögelgetni, a lehető legfeltűnőbb módon, célszemély nem zavartatja magát (gondolom vak csak nem volt), irkálgat, elkérjük a telefonját, nem-e elfelejtette valahogy leadni, japersze, dehát ki van kapcsolva, oké, elvesszük. van másik? nincs, hogy lenne.

    Oké, volt már ilyen, olyan is volt, hogy ezután az adott hallgató pár perc nemírás után lelépett (persze az addigi papírra vetett anyaggal nem megütve a kettest. Erre azért figyelünk.)

    persze ma nem ez volt, továbbra is jelez a készülék, ugyanabban a körzetben. Mi ráérünk, úgyis tesztüzem van, legalább kimérjük, milyen pontosan tudunk háromszögelgetni. ezúton is kösz a teszteset biztosítását.

    azért vizsga vége előtt negyedórával csak rámutattunk Villain másik telefonjára is, szevasz, wp, game over, távozása után érdekes módon nem jelzett többet a készülék. (mondjuk egy félreértés miatt előbb a szomszédjára támadtunk, amiért sorry, csak olyan pontossággal lőttük be, hogy vagy neki a jobb, vagy a szomszéd bal zsebében van egy mobil.)

    Csak azt nem értem, hogy miben reménykedik, ha egyszer az orra előtt kb 30-40 centis pontossággal belőjük, hogy hol van a teremben üzemelő telefon?... majd elfelejtjük vizsga végéig?...

    asszem kicsit komolyabban kell vennem ezt a felügyelést, nem vagyok elég ijesztő"

    Nc....! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák