Új hozzászólás Aktív témák

  • medvezsolt

    senior tag

    válasz ati012 #9991 üzenetére

    újra itt.
    Annyit még kiderítettem, hogy semmi köze a CD-ről vagy akármiről telepítésnek. (ezt valahol sejtettem)
    Gondoltam kipróbálom a BIOS reset-et. Ennél a HP laptopnál egy ESC nyomására jön be egy ilyen HP-s menü, ahol láttam hogy van System Diagnostics, tehát kiprobáltam a memory test-et... olyan 85%nál CPU felpörög, gép kikapcsol. És a jelenség pedig onnantól ugyanaz. Ha tovább várok (tehát hagyom hűlni), akkor tovább bírja kikapcsolás nélkül. (Ha jól sejtem bármelyik tesztnél elhasalt volna,tehát nem memória gond. Inkább valami proci túlmelegedés miatti kikapcsolás, bár ezt meg keresztbe huzza az, hogy
    miért nem kapcsol ki Windows betöltődés után is akár? Órákig pörgethetem, Flash tartalmat, procit pörgethetem (ventik felpörögnek).. nem kapcsol ki/fagy le.

    Az a baj evvel a laptoppal, hogy a hátoldán vannak ilyen kis rekeszek ahonnan hozzáférhetek a perifériákhoz( memória, ODD, stb.). Sőőt ha jól emlékszem annyira szét tudtam szerelni, hogy lássam az alaplap alját, de tovább nem. Gondoltam kiportalanítom,de képtelenség.. Jobban meg (szerintem) nem lehet szét szedni vagy max a burkolat további feszegetésével talán..

    Úgyhogy tanácstalan vagyok egyenlőre

    [ Szerkesztve ]

    " A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

Új hozzászólás Aktív témák