Új hozzászólás Aktív témák

  • C1trom

    tag

    Üdv, van egy-két viszonylag egyszerű kérdésem az nvidia control panellel / vezérlőpulttal kapcsolatban, de körbe kell egy kicsit magyaráznom:

    Most váltottam pár évnyi ati / amd videókártya használat után egy nvidia kártyára, és a control panel még kicsit idegen és nem jöttem rá hogy tudnám a következő "problémát" megoldani:

    Két megjelenítőt használok, az egyik egy hagyományos monitor a másik egy HDTV. Az esetek többségében csak a monitort használom, így ha menne ki a jel a tv-re az csak feleslegesen növeli a videókártya fogyasztását, hőtermelését és rontja a teljesítményt is, így a tv kimenő jele általában le van tiltva a driverben. Csak filmeket nézek a tévén meg ilyesmi, olyankor szoktam rá kiterjeszteni a képet manuálisan.

    A catalystban voltak beállítható profilok amik között billentyűkombinációkkal lehetett váltogatni. Ezt felhasználva beállítottam egy 2 monitoros felállást, meg egy egymonitoros beállítást és a kettő közt gombnyomásra tudtam váltogatni anélkül hogy a driverben kéne bogarászni minden alkalommat ha filmet néznék.

    Ezt szeretném valahogy elérni a control panelben ha lehetséges.

    Más control paneles kérdés: valami hiba van az én készülékemben, vagy a control panelben tényleg nincsen tuningolási, hőmérséklet / venti állapot mutatási funkció? Vagy ha van ilyen, akkor hogy lehet elővarázsolni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák