Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Az lenne a gondom, vagyis igazából már nem gond mert újratettem a gépem és ettől megoldódott. Mégpedig hétfőn elvittem a videókártyám - 560ti - gariztatni, ott is lesz sajnos 2-3 hétig még. Namost az alaplapom Z77Pro4 meg i5 2500 a proci. És olyat kezdtem el hétfőn tapasztalni hogy akad 1-2 videó, illetve progik belassultak meg ilyen kissebb gond.

    1-2 napra rá viszont teljesen KO lett az egész rendszer.

    - iTunes-nál AppStore nem töltődött be, illetve amikor iTunes-on belül AppStore-ra rámentem a menük úgy jöttek be ott hogy üres ablak és bal fent egy kis jel ami azt jelezte hogy a kép nem töltődött be - iPhone-om nemtudtam syncelni az iTunes-al.
    - Az eset smart security nem akart frissíteni
    - Felraktam a Microsoft Security Essential-s, az sem akart frissíteni, félig elment a frissítést jelző skála aztán visszafordult és annyi. Kiírta hogy nem friss a vírusdef.. adatbázisom
    - A videók ugyanúgy akadoztak, legalábbis 1-2 amit próbáltam.
    - Legfurább az volt hogy van egy 5.1-es szettem meg egy fülesem és egyszerűen nemtudtam rá hangot varázsolni, akárhogy állítgattam a kimeneteket csak 20-30 perc után volt hang. Egyik pillanatról a másikra jött meg a hang.

    Szóval ezekből arra gondoltam hogy a videókártyát kivettem a gépből, és az nVidia driver fentmaradt, azt nem szedtem le. Szerintetek az nvidia driver összeakadhatott az integrált gpu driverével és azok okozhattak nekem ilyen gondot?

    Mióta újraraktam a gépem ezek a gondok mind 1-től egyig megoldódtak.

    köszönöm :R

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák