Új hozzászólás Aktív témák

  • d33plin3

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nemrég vettem egy Sapphire HD 7770-es karit. Eleinte ki-be pakolgatás, pucolgatás, bios reset, stb után sem tudtam feléleszteni. Jelet adott, de csak fekete képernyő az inditás után azonnal (nincs boot screen), mialatt a gép felállt.

    Ez volt HDMI-n.

    Gondoltam teszek egy próbát DVI-on. És lőn világosság a feketeségben, boot, win betölt, és még látom is, minden ok. Felraktam a drivert is, képernyő felbontás is fasza.

    Na most mivel a 3D-s plazmámról elfelejtették a hagyományos monitor csatit, DVI-om meg nincs, kénytelen vagyok a saját tv-men a HDMI-t használni mindenképpen. Meg nem is akarok mást, ez kell a 3d-hez pl.

    Gép indít, továbbra sem ad bootolás alatt semmi képet, csak jelet a HDMI-n (sötét kép), aztán annyi történt előrelépés a fentiek után, hogy amikor a win 7 betöltött, akkor beadja a képet a HDMI-n is. A "Windows 7 indítása" felirat még nem látszódik, de az asztal már bejön.

    Kipróbáltam egy játékot is. Full HD-n, max beállításokon is szépen, szaggatás nélkül is. A játék a World of tanks, ha valaki ismerné...és itt vettem észre a következő problémámat. Távol nézetben, mikor a pályából a legnagyobb rész látszik, akkor itt-ott villódzik a textúra. Egy egy pillanatra eltűnik egy tank, vagy fa, vagy egy terület.

    Erre valakinek ötlete? :)

    Alaplap: Gigabyte M68MT-d3
    Táp: Cooler master GX lite 600w
    Ram: Corsair Vegeance 4 gb 1600mhz
    CPU: Phenom 2 X4 3000mhz

Új hozzászólás Aktív témák