Új hozzászólás Aktív témák

  • majoros88

    csendes tag

    Sziasztok Először is leírom a config-om.

    Alaplap: Asrcok 990fx extreme 3
    Cpu: AMD fx 8320
    Vidikari: MSI R7 260x 2gb ddr5
    Ram: Corsair Vengeance 4gb
    Táp: Fsp Hexa 500+

    Az lenne az én problémám ,hogy ha valamit csinálok a gépen legyen ez (Vidi nézés, játék , simán facebbok vagy bármi ) Színes kockák villognak a Monitoromon...
    Nem tudom eldönteni ,hogy ez alaplap hiba-e , mert az Asrock Lapom nem kompatibilis a procimmal , és az is lehet a gond ,hogy melegszik a lap Északi Chip je .. Működés közben néha rá szoktam nézni ,hogy meleg-e . Van olyan mikor szinte nem is meleg, de a kockák villognak a kijelzőmön . Most nem tudom eldönteni ,hogy fektessek be egy új lapra és helyre jön minden , vagy Gariztassam le a karit. (most is mikor leütök egy billentyűt csak akkor változnak a kockák "villognak" minden eggyes beütött betűnél vagy lenyomott gombnál )
    Nem tudo eldönteni ,hogy ezt a melegedés okozza-e vagy valamilyen Vidikari probléma .
    Vagy egyébb más problem... Winyó stb.. a Winyóm is elég régi darab.. Szóval nemtudom , a segítségeket előre is köszönöm .

    Itt egy kép (egy vidit néztem , ennél több "kocka" is jelenik meg . Pl Játék közben befagy a játék és kb 10 mp múlva visszajön . vagy nem is jön vissza egyszerűen lefagy és feladat kezelő bezárás.. :/)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák