Új hozzászólás Aktív témák

  • wrongduke

    aktív tag

    Sziasztok!

    Csak a kíványcsiság miatt kérdezném, az miért, hogy van 2 FullHD-s eszközöm, az egyik egy TV (Samsung) a másik egy monitor (BenQ) és a mintoron hibátlan a kép, a TV-n pedig kilóg minden irányba?
    A vidókártya beállításoknál betudom állítani, hogy elférjen ami szép és jó, de egy idő után, néhány sávban kihalványodik alig látható módon a kép. Most jön a csavar. Mivel a monitorra van kötve a HDMI és a TV-re pedig a videokártya DVI-ról van HDMI-re alaktva, gondoltam itt lehet valami gond így a videokártya D-Sub-ról kötöttem a TV D-Sub-jára. Így viszont tökéletes éles a kép és azonnal megfelelő a méret. (Átalakító nélkül is ugyan ez a hiba)
    Ha a monitort kötöttem DVI->HDMI móddal az tökéletesen múködött. A TV-nél próbálatam másik csatlakozót, beállításokat és mindnél kijön de a D-Sub-nál nem.
    Bátyám tegnap vett egy GTX 750 kártyát és az ő Samsung monitorjánál detó ugyan ez van ha szimplán HDMI-vel szeretné használni.
    További furcsaság, hogy ha egy beltéri egységről nézünk digitális TV műsort a monitoron vagy TV-n HDMI kábelen, azzal semmi gond, valamint az XBox is tökéletesen megy mind két eszközön hibátlan képpel.
    A hibát nem tudtam jól kivehetően lefényképezni, a képet pedig át tudtam méretezni, csak kíványcsi vagyok ti mit modndotok rá...
    Ez valami Samsung betegség?

    Báttyám a monitorját 2009-ben én a TV-met 2010-ben vettem, ha ez jelent valamit.

    "A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214

Új hozzászólás Aktív témák