Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz MK VII #52541 üzenetére

    Igazad van, megkövetlek. Olyannyira nem számítottam arra, hogy van elérhető háromfejű kártya, hogy csak a "legalább dualhead"-at mertem leírni -- nyilván nem találhattad ki, hogy mi a helyzet. Tegnap meg annyira magam alá kerültem a csomagot kibontva (ma már dolgoznom kellett volna a három monitoron), hogy nem olvastam vissza a saját kérdésemet.
    Egy Opel Zafira felől érdeklődtem, csak nem írtam meg, hogy fontos a hét ülés -- te meg ajánlottál egy alkalmi vételt egy jobban felszerelt Astráról.

    Elnézésedet kérem, és köszönöm a segítségedet.

    A helyzet egyébként az, hogy jelenleg két 7600 GS szolgálja ki a három monitort (volt már négy is, csak nem fér már el), és anno 50e Ft alatt nem találtam háromfejű kártyát (a Matroxnak volt aranyárban). Ezért aztán ezen a vonalon agyaltam tovább, és amikor megláttam a FLEXet alig 15e Ft-ért, annyira megürültem, hogy már nem írtam meg a választás okát.

    Köszönettel: MaCS

    UI: OFFOFF: Egyébként a jelek szerint erősen hanyagolni kényszerülök a Windows 10-et. Teljesen váratlan irányból jött a tockos: a régi Excelem nem kezeli alatta a dátumokat!!!!

    [ Szerkesztve ]

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák