Új hozzászólás Aktív témák

  • Haradim

    csendes tag

    válasz Csupingo #60021 üzenetére

    Igen, én is azt szűrtem le a fórumokról, hogy a Crimson előtti driverrel tuti jó lesz. Hát nem.

    A hőfokok stabilak, terhelés alatt arányosan tartja a 65 °C fokot a kártya és arányosan nő a ventilátorok fordulatszáma is terhelésnél. A hőfok problémát kizárnám 2 okból:

    1. mint ahogy fentebb is említettem, az MSI afterburner buherálása közben 1x véletlen manuálison hagytam a ventilátorkezelést és úgy futtattam a benchmarkot kb. 5 percig... :B Mondanom se kell, hogy szívinfarktus után gyorsan automatára tettem és 100%-on kapcsolta magát instant. Abban a pillanatban 81 °C fokos volt, mégse kapcsolt ki (mindezt már akkor, mikor levettem a kártya teljesítményét).

    2. amikor butítás nélkül futtatom a dx11 benchmarkot, akkor ott teljesen független a hőfoktól. Volt olyan, hogy bírta 2 percig "bemelegített" gépnél. Volt olyan, hogy fél napos állás után beindítottam, windows betölt->instant benchmark->5 mp és rendszer újraindulás. Volt ennek a kettőnek a fordítottja. Nincs benne rendszer.

    Esetleg ha tudnátok valami regisztráló programot, amit futtassak az összeomlás előtt és pillanatáig, akkor azt szívesen lefuttatom. Vagy bármilyen ötletre nyitott vagyok. :R

Új hozzászólás Aktív témák