Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Á.L.!.N.T

    senior tag

    válasz NYPD #88112 üzenetére

    Szia!
    Én érdemben nem tudok segíteni, de elég sokat szoptam ezzel a zúgással, cicergéssel... Szóval inkább tapasztalat megosztás:

    Anno volt egy Prodipe Pro 8v2-m , hozzá Pro10-es mély. Ha ugyan arról a konnektorról működtettem a gépet meg a hangfalakat gyakorlatilag használhatatlan volt. Olyan szinten cicergett mint állat. Pedig még vga-sem volt a gépben.

    Aztán váltottam én is LSR 305-re. Ennél ugyan az. Másik konnektorról használtam a gépet meg a hangfalakat. Így oké volt.

    Közben a családi házból beköltöztem egy lakásba... Itt volt hagyja egy alap ratyi kis elosztó az egyik konnektorba (egy sima elosztó ami 1-ből csinál 5-öt aszthiszem. Nem is nagyobb,mint a konnektor. Egy dugvilla kapcsoló nélkül kb. ennyi :D ez az ezer éves.. tudod.
    Ezzel tök szépen mentek az LRS-ek kb. nem is volt zaj.

    Ha ennek a helyére tettem egy másik hosszabbítós,kapcsolós elosztót akkor ua. úgy elkezdett ciceregni, kinyírós lett ez is...
    De most se egy konnektorból használom a gépet meg a hangszórokat, igaz közben a jbl-ket eladtam.

    Szóval csak azt akarom mondani,hogy nem biztos hogy a hdmi kábelre megéri költeni.
    Nem tudtam megfejteni a tényleges okát ennek a dolognak... azóta se. Ráfogtam hogy a stúdió monitorok már csak ilyenek,mert más nem produkált ilyet.
    Most egy sima GGMM M3-at használok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák