Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Lendova #12074 üzenetére

    Akkor kérésedre berakom formázva.

    Így kb. 80 óra játékidő után én is leírom a tapasztalataimat. Ennyi játékidő nyilván nem megy bele egy számomra rossz játékba, szóval ha kritikát írok, azért azt ilyen szemmel is kell nézni.

    Technikai oldal
    A technikai oldalról szerintem egészen jól sikerült a rajt és szerencsére rengeteg játékos is van. Nekem eddig egyszer sem fagyott le a játék, ami egészen kellemes meglepetés a BF4 rajtja után. A kapcsolódással viszont már többször volt gond. Számomra idegesítő, hogy nem látom a meccsek állását, sokszor a meccs végére sikerült beesni. Olyan is volt többször, hogy a következő pályára sikerült csak megérkeznem.

    Pályák
    Számomra az Argonne Forest pálya jött be eddig a legjobban, így le is ragadtam annál, a többi pályán nagyon keveset játszottam még. Szerinem ez az új Operation Locker pálya. Ez a pálya amúgy elmenne BF Hardline pályának is. Hatalmas újításnak tartom a páncélvonatot, ez a dolog teljesen megszüntette a spawn rape dolgot, amikoris az egyik csapat beszorul a start pozícióba. Ezen a pályán egy telitalálat ez a játékmechanika.

    Gyenge fegyverek
    A fegyverek már nem tetszenek annyira, mert sokkal gyengébbek és pontatlanabbak. A support LMG fegyverei egy vicc, kivéve a 20 lőszeres Bar-1918-at. Sokszor nagyon idegesítő tud lenni a tűzharc így Hardline meg BF4 után vagy inkább nevetséges. Elkezdem lőni az ellent, ha nagy nehezen sikerül észre venni. Az ellenfél a kezdeti tétovázás után arrébb teleportálódik, amit a füsttől alig lehet észre venni, de azért követem, lövöm, lövöm, na mondom mindjárt van egy killem, de azért lövöm, lövöm, eszembe jut, hogy venni kéne valami kaját a boltban, meg holnapra meg kellene csinálni ezt-azt, szóval lövöm-lövöm, az ellent, csak olyan hosszan kell, hogy elkalandozik a figyelmem. Aztán vagy elfogy a lőszer vagy egy sniper lelő. Ez a része a játéknak extrém idegesítő számomra. Ami BFH, meg BF4 szerint kill lenne, itt az még félmunkának számít. Egy másik idegesítő kimenet, hogy olyan hosszú tud lenni a tűzharc, hogy kispottolódok és egy mortárnak még van ideje kilőni.

    Erős fegyverek
    Ugyanakkor nem minden fegyver gyenge. A shotgun valamiért nem gyenge. Emiatt bunkerbe nem is szívesen megyek, mert ott a nagy teremben is a másik végéről is egy lövéssel le tud szedni. Míg más fegyverből kell bele 6-8. A sniperek is erősebbek most, mint a BF4 vagy Hardline-ban. Emiatt rengeteg a sniper, főleg nyílt pályákon, ezért is mentem inkább be az erdőbe előlük. Ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy mindezek ellenére, lehet hozni egészen jó K/D arányokat is. A másik idegesítő dolog Hardline után, hogy még akadályozóbbá tették a gázokat, mert gázmaszkban nem lehet célozni. Persze ez a dolog pont nem érinti a shotgunt annyira, emiatt a bunkerek állandóan tele vannak gázzal és shotgunnal rohangálnak benne. Ugyanakkor a gáz sokkal lassabban öl, mint Hardline-ban.

Új hozzászólás Aktív témák