Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    válasz ForRedGlory #19153 üzenetére

    Szerintem is egyre alacsonyabb.
    Rettenetesen sok retardált van, akiknek szerintem igen jelentős része 10-12 éves kisgyerek, akik azt se tudják, mit kellene csinálni. Engem nem igazán érdekel, hogy hány éves, meg mennyire hülye, amíg ez nem hátráltatja a csapatot, de ez pont egy olyan játék, ahol ha nem csinálja a dolgát, akkor azzal hátráltat.
    Tegnap is Empires Edge-en sikerült becsatlakozom egy fantasztikus csapatba. Egy pont nem volt a miénk, és mit csinálnak: Kezdőponton lehasalnak HETEN egy sziklára és onnan snipereznek. El is követtem azt a hibát, hogy beírtam chatre nekik, hogy mi lenne, ha csinálnának valamit... megtudtam, hogy tegnap este kikkel hált édesanyám, engem meg elküldtek melegebb éghajlatra. :C

    (#19164) jety91
    Én is ezt tudom tanácsolni. Olyan időpontokban kell játszani, amikor ezek a legkevesebb eséllyel tudnak játszani: hétköznap délelőtt, hétköznap késő este.

    Egyébként az miért jó, hogy 2 főnél lezárják a squadot? Vagy a játék zárja le? (4-ben volt valami ilyesmi, hogy ha barát csatlakozott hozzád, és be tudta rakni a játék abba a squadba, ahol te voltál, akkor le is zárta)

    [ Szerkesztve ]

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák