Új hozzászólás Aktív témák

  • Olympos

    aktív tag

    Közel lesújtó a helyzet csalás fronton. :(
    Az Origin fagyás miatt unatkoztam, új email címmel 7 napos Origin Accessre fizettem elő, majd irány a BF1.

    Ahogy a BF3/BF4 szerverbérlésünk idején a szerver PunkBuster tesztbeállításai miatt, most a FairFight teszt miatt kipróbáltam egy népszerű csalást.
    Kb. 2 órán át teszteltem és a FF meg se mukkant. Sőt, a játékosok se. :(
    Igaz, nem volt kiugró statom, középmezőnyben voltam, de az, hogy mindenkit látok hatalmas előnyhöz juttat, amit soha nem fog kiszúrni a főleg statisztikára alapuló FairFight.

    Vége fele már untam, egyre agresszívabb beállítást próbáltam, mint pl. 500m-ről no recoil + aimbot fejlövések alapgéppuskával....na itt elment a kedvem. Sajnos működik.

    Szóval ha azt érzitek, hogy valaki csal: az tényleg csal. (Biztos vannak profik, de egy sorozat lövés messziről nem véletlen.)
    Főleg így lehetett érezni, hogy olyan helyről lőttek le sokszor, ahonnan csak azért láthat, mert be vagyok jelölve egy kis kockával.

    A PunkBustert mi a francért kellett deaktiválni? Miért nem mehet együtt a kettő?
    (Az FF tudtommal főleg statot néz, a PB pedig a háttérben futó csaló programokat. Együtt jobb lett volna...)

    Ami még idegesítőbb - persze a csaló programozót illeti a dicséret -, hogy már azt is be lehet állítani, hogy hány méterről lásd csak az ellenfelet: ha valaki csak vészhelyzetben használja túlélésre, akkor nem szemeteli tele a képernyőt 64 játékos pozíciójával, viszont szép magas K/D értéket tud elérni és még azt az érzést is meghagyja magának, hogy jó sniperes...akit nem lehet hátbadöfni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák