Új hozzászólás Aktív témák

  • voodoo98

    Topikgazda

    válasz bivalyolo #30028 üzenetére

    Köszi!
    Amúgy simán lehet, hogy windows 10 / nvidia driver update miatt van ilyesmi!

    (#30027) steele80
    Szerintem ilyesmi nincs. Én nem vettem ennyire észre. Max a regresszióval lehet gond, tehát azzal, hogy kijön valami új win vagy nvidia driver és a game-t nem "húzzák utána", nem foglalkoznak vele.
    Mindig jönnek az új játékok és nagyon hz-es monitorok! Mindig van értelme az erősebb vasnak. Egy már létező, 1 éve releaselt játékot nem érdemes "elbaszni". Tehát dolgozni azzal, hogy rosszabb legyen. Majd az új starwars és BF2018 miatt mindenki veszi az új vasat! Meg a többi játék miatt!
    Mondom ezt úgy, hogy szoftverfejlesztő vagyok már egy ideje. Csináltam játékokat androidra is, performancia az egy komoly kihívás.

    Battlefield 1 Incursions:
    Ez egy elég érdekes gamemode. Ha van egy egymást ismerő 5 fős csapat, akik TS-n beszélnek egymással, akkor szerintem ez nagyon jó lehet. Teljesen más castok vannak és kb. mindenkiből csak 1 lehet. Van külön leader.
    A pálya a Giant's shadow-nak egy módosított verziója. Performanciában nem rossz, mivel 10 ember van rajta és egyszerre max 2 jármű, amik nem tudnak akkora rombolást általában csinálni, h fps drop legyen. Persze akadt így is néha. Trükköznöm kellett a beállításokkal.
    Kicsit cod2/battalion feelinges a kis map miatt, de szerintem nem rossz ez.
    Kiváncsi vagyok, hogy ez egy játék mód vagy külön release lesz, szerintem az előbbi.

    [ Szerkesztve ]

    Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters

Új hozzászólás Aktív témák