Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery9112

    őstag

    válasz Snooker #34492 üzenetére

    Hát én a loot boxos megoldástól félek egy picit. Abban sokkal-sokkal több pénz lehet. A Season Pass-al nekem se lenne személy szerint bajom, sőt még az a jobbik rossz. A gond azzal is akkor kezdődött, amikor a kiadók átlépték a pofátlanság határát.
    Ha EA példánál maradunk, ez nálam a Star Wars Battlefrontnál volt. Vedd meg a Season Pass-t, ami árban kb. megegyezik az alapjáték árával, DE nem mondjuk el, hogy mit fog tartalmazni. (vegyél kvázi zsákbamacskát)
    Amikor kijött az alapjáték a fórumon joggal hiányolták a játékosok, hogy a játék imba, tekintve, hogy Walker Assault módban a lázadóknál nincs sok jármű, ezért kezdő játékosként lázadó oldalon esélytelen. Erre a fejlesztők lökték a szöveget, hogy nem tudod mit tartalmaz az első DLC..lehet járművet a lázadóknak? Hát nem....fegyverek/pályák/pár mód. Amikor kijött minden tartalom a játékhoz a játék már valóban kezdett jó lenni de ehhez is egy évnek kellett eltelni.
    De a Season Pass ellenpélda nálam a BF 4. Előre megmondták mit fog tartalmazni, megvettem a teljes kiadást előre és nem csalódtam, kellőképpen változatos pályákat kaptam, ahány DLC annyi eltérő játékélmény.

    PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Új hozzászólás Aktív témák