Új hozzászólás Aktív témák

  • Rony949

    őstag

    válasz HollyBoni #4959 üzenetére

    Már alapból a menü, a HUD és az UI túlságosan egyszerű és letisztult. Amolyan Battlefront-os beütésű. És ha már Battlefront-nál tartunk...a 4 alap kaszton kívül van még 2 külön kaszt (lángszórós és páncélos-géppuskás), amiket token szerűen fel lehet venni a pálya egy bizonyos részén.
    Ahhoz képest hogy a fejlesztők világosan elmondták hogy nem fognak a Battlefield-ből Battlefront-ot csinálni, már kapásból az első meccsen feltűntek a hasonlóságok. Kész vicc.

    Ez a sivatagos pálya nagyon tré. Ha a többi pálya is hasonló lesz, akkor ez csak még egy indok hogy miért ne vegyem meg megjelenéskor.

    Itt már nem szimpla katonák vagyunk, hanem akrobaták. Mi az, hogy egy 2 méteres falat át tudunk ugrani?

    És összességében 2-3 meccs után tényleg megunható. Tudom, ez csak a béta, egyetlen pályával és pár fegyverrel, de ahhoz képest anno, a BC2 bétába bele voltam szerelmesedve. Itt nem érzek semmit, csak egy lelketlen Battlefield-et egy kis Battlefront-al fűszerezve.

    Ami tetszik:
    A grafika és egyben az optimalizáció elképesztően jó lett. A GTX 770-em (2GB) simán bírja a high beállítást és nagyrészt tartja is a 60 fps-t. A nagyobb akciókban szokott beszaggatni és lemenni 50-re vagy akár 50 alá, de ezt betudom annak hogy béta a játék és hogy a videókártyám se mai már.

    A ló: Azt hittem hogy hülyeség lesz, de nem. Egész jól oldották meg. Tudsz róla lőni, de ha akarod, átválthatsz kardra is. Ha lelövik a lovat, akkor te még simán túlélheted.

    A hangok: Ebben a DICE mindig remekel, kész fülorgia az egész.

    Van végre SAJÁT BROWSERE a játéknak, nem kell többé a Battlelog-al szarakodni.

    Végső soron nekem nem jött át a Battlefield érzés és úgy gondolom hogy butább, kevesebb is lett mint ami a 3 és 4 volt.

Új hozzászólás Aktív témák