Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz -=KIS_FoNaK= #11130 üzenetére

    "Nálunk vagy tele van a szerver(24/24)vagy csont üres."

    Ezt Ti biztos jobban tudjátok, én mindenesetre mikor néztem, nem ezt tapasztaltam. Csak örülök neki, ha ennyi játékos szokott rajta lenni, az ilyen létszámú szerverek már nálam is szóba jöhetnek, így ha sokan lesznek rajta, és még mi is felférünk, majd felmegyünk néha.

    "Az a baj, hogy azt hiszitek, ha valami angolul van írva akkor annak úgy kell lenni és az a helyes..."

    Egyáltalán nem hiszem azt, de én rengeteg hasznos információt olvastam a külföldi fórumokon, ezért merészeltem figyelmetekbe ajánlani. Én szerintem igenis érdemes ezeket a fórumokat olvasni, mert amellett hogy sokkal több mindenről van információ, sokkal részletesebben, sokkal több játékos véleményét is lehet megismerni és van néhány kimondottan értelmes ember köztük, akiknek én speciel iszom minden szavát.

    Sajnálom hogy a vérfrissítésre vonatkozó javaslatom támadásként jött le, nem annak szántam. De mondom, ha Ti meg vagytok elégedve a szerver látogatottságával/beállításaival, akkor -mint mondtam is- nincs miről beszélni. Ti jól elvagytok a saját szervereteken, és én is találok a saját szám ízemnek megfelelő szervert. Mindenki happy.

    "Azon pedig ne csodálkozzatok, hogy rengeteg szerverről bannolnak titeket, kevés ilyen gusztustalan ( és itt a gusztustalant a játékstílusotokra értem)ember van mint Ti."

    Egyáltalán nem csodálkozom, teljesen érthető, hogy szerencsétlen adminok nem azért fizetik a drága pénzt a szerverbérletért, hogy holmi jöttment kis hülye gyerekek szarrá freggeljék őket.

    Ami pedig a Te gusztusodat illeti: na annak aztán nem könnyű megfelelni! Emlékszem, az sem tetszett, mikor legelőször játszottam a Classon, és maskimx-szel kétszer lelőttünk titeket. Rögtön kritizálni kezdtétek a játékstílusát (pedig az ég egy adta világon semmi rosszat nem csinált), ahelyett hogy magatokban kerestétek volna a hibát és alkalmazkodtatok volna. Ez a baj az adminokkal, hogyha valaki nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek, akkor rögtön előjönnek valami ordító faszsággal, és már repül is a KICK. A Ti esetetekben dicséretes, hogy Ti ezen felül tudtatok kerekedni, nem hagytátok magatokat, felvettétek a kesztűt és visszalőttetek - sikerrel, tegyük hozzá gyorsan. De sok admin képtelen erre, megragad a rinyálásnál, és a dolgok intézésének egyszerűbb módját választja, nevezetesen KICK/BANN.

Új hozzászólás Aktív témák