Új hozzászólás Aktív témák

  • -=KIS_FoNaK=

    tag

    válasz MohaMárk #11246 üzenetére

    A Te kameraállásodból néztem végig. De ha találsz olyat, ahol mi lekempeltünk Téged felszállás közben és kb 3 méterre voltál a hajó fölött, akkor bocsánatot fogok kérni.

    Nem mi menekültünk vissza a hajóra és nem is mi kerültük meg az egész pályát. Ahogy végignéztem a Te szemszögedből azt a 2 egymás elleni kört Wake-n ,abból számomra kiderült, hogy ki mikor és honnan lőtte le a másikat.És az is tisztán látszott hogy egy csomószor elbújtál a házak/fák mögé és megvártad még elmentünk és hátúról szétlőttél ,de ezzel nincs is baj ,nekem azzal volt bajom amikor lőttünk rátok és visszamenekültetek a hajóra. Én harcolni/szórakozni mentem be a szerverre nem bújócskázni.

    "de ez a videó is bemutatatja hogy ti se a fun miatt játszotok mert mi itt kurvára nem látttunk,láthattunk volna meg titeket...."
    Igen , persze mi komolyan vesszük a K/D-t egy ilyen összejövetelen..Elmondtam már egy párszor , hogy nem jellemző ránk a bujkálás. Na de ha már ismételten ilyen okos voltál akkor azt is mondd meg , hogy honnan kellett volna kilőnünk Titeket, miközben GameOverrel folyamatosan a pálya szélén tartózkodtatok vagy visszamentetek az anyahajóra? Szerinted miért írták többen is, hogy "kijöttök vagy bemenjünk értetek"?

    "Ez szted fair, meg fun ból jáccós?"
    Te ezt a szót még akkor sem mondhatnád ki,ha egész körben kempeltünk volna Titeket.
    Igazából ebben nem is ez a lényeg hogy kinek milyen a játékstílusa, hanem az , hogy megint nem mondtál igazat.(Majd ma délutána megnézem még1x a wake-s demokat,hátha valamit nem vettem észre)

    "én is csak azé említem mert ő azt hiszi magáról hogy szent..."
    Nem hiszem magamról azt, nem is mondtam soha, de legtöbbször igyekszem betartani a szabályokat és tiszteletben tartani a másikat(engedem felszállni, harcolok vele/ elé állok, próbálok minél többet segíteni a csapatomnak), szerintem ennek a játéknak valami ilyesmi lenne a lényege

    "Amugy fonak engem is igy lőtt le,és nem reklamálok!"
    Szerintem egy ilyen esetben nincs is min vitatkozni,számomra egyértelmű, hogy elindultak a hajóról, le is lőttek egy helit aztán elkezdtek hátrálni , mi pedig oldalról lelőttük őket.Azt azért megjegyezném, hogy Neked jót tett ez a tét nélküli játék( a pontokra és a K/D-ra gondolok),de ettől függetlenül nem változott meg a véleményem rólad.

    Jó a voip!

Új hozzászólás Aktív témák